Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέμελες διακοπές σε Πάτμο και Λέρο
Η παρουσιάστρια ξεκουράζεται παρέα με καλούς φίλους της.
Μετά την απίστευτη εμπειρία που έζησε στη Ρόδο, εξερευνώντας την και με ιστιοπλοϊκό, η Σίσσυ Χρηστίδου έφυγε για Πάτμο και Λέρο παρέα με τους κουμπάρους της, τον Παύλο Σταματόπουλο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και της επαγγελματικής της ζωής μιας και συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια στις εκπομπές που παρουσιάζει η Σίσσυ, και τη Χριστίνα Κοντοβά.

Βουτιές σε απομακρυσμένες παραλίες
Η όμορφη παρέα μάλιστα βρέθηκε με σκάφος σε μερικές από τις πιο όμορφες «παρθένες» παραλίες των νησιών ενώ επισκέφτηκαν και τα Μακρονήσια, τα Τιγκανάκια, το Ασπρονήσι και τους Αρκιούς που βρίσκονται πολύ κοντά στην Πάτμο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δεν σταμάτησε να ανεβάζει εικόνες από τα όμορφα μέρη που εξερευνούσε, δείχνοντας να έχει αφήσει πολύ μακριά τις σκοτούρες και την αγωνία της καθημερινότητας.

- Ιράν: Και η Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε επιθέσεις τον Μάρτιο κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Νότια Αφρική: Απομακρύνονται εσπευσμένα 300 υπήκοοι Γκάνας έπειτα από επεισόδια ξενοφοβικής βίας
- Ισημερινός: Δολοφόνησαν γυναίκα δικαστή – Είχε δεχτεί απειλές
- Λίβανος: 13 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Αναμεσά τους παιδί, γυναίκα και 2 διασώστες
- ΗΠΑ – Τουρκία: Αμερικανοί βουλευτές ζητούν εξηγήσεις για την πιθανή επαναπροσέγγιση στο θέμα των F-35
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442