Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Η Έλλη Κοκκίνου έγινε 53 ετών και το γιόρτασε παρέα με τους αγαπημένους της φίλους, οι οποίοι την περίμεναν με μια κατακόκκινη τούρτα.
Το πάρτι – έκπληξη
Η Δέσποινα Καμπούρη, πολύ καλή φίλη της Έλλης, ήταν αυτή που ανέβασε την «έκπληξη» και το σβήσιμο της τούρτας στα social media.
Αγαπημένοι και στενοί φίλοι μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να της τραγουδήσουν τα «Χρόνια Πολλά» και η τραγουδίστρια έδειχνε πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη από ποτέ.
Φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα με μαύρη δαντέλα ευχαρίστηκε τους αγαπημένους της και το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί. Το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους, ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω έχοντας ένα ελαφρύ κυματισμό στις άκρες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας