Ξεκίνησαν οι άμεσες εργασίες επισκευών στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, όπως αυτές προέκυψαν από την εξέλιξη της μελέτης στατικής επάρκειας και τους ελέγχους των μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλκιδέων.
Οι επισκευές ξεκίνησαν από τις αίθουσες γραφείων των καθηγητών, των οποίων η χρήση έχει απαγορευτεί, με την με αρ. 1046/03-03-2023 απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων, καθώς διαπιστώθηκαν εκτεταμένες και έντονες ρηγματώσεις στις τοιχοποιίες.
Αμέσως μετά θα γίνουν εργασίες επισκευής των διαβρώσεων του φορέα, με αναστολείς και επισκευαστικά κονιάματα, καθώς και αποκατάσταση των ρηγματώσεων στους τοίχους πλήρωσης, με πλέγματα ενίσχυσης.
Να σημειωθεί ότι, η μελέτη στατικής επάρκειας βρίσκεται σε εξέλιξη και μετά την ολοκλήρωσή της, θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες μελέτες, για την πλήρη ανακατασκευή των κτιρίων των ΕΠΑΛ και τη δημιουργία ενός ουσιαστικά καινούριου και σύγχρονου σχολικού συγκροτήματος.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας