Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη από το διεθνές τουρνουά, που διεξάγεται στο Ντουμπάϊ. Σε αγώνα για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην Κατερίνα Πλίσκοβα (Νο 18 στον κόσμο), η οποία επικράτησε άνετα με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε για την συνέχεια του τουρνουά.
Στο πρώτο σετ, η 31χρονη Τσέχα «έσπασε» τρεις φορές το σερβίς της 28χρονης και μετά από μόλις 29 λεπτά, έκανε το 1-0 κι έβαλε τις βάσεις για την νίκη.
Η εικόνα του αγώνα, δεν άλλαξε στο δεύτερο σετ, με την Πλίσκοβα να κάνει δύο διαδοχικά breaks στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια και να προηγείται με 3-0. Στην συνέχεια, η έμπειρη Τσέχα, διατήρησε χωρίς δυσκολία το σερβίς της κι έφθασε στην νίκη, μετά από 41 λεπτά.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.