Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σάκκαρη: Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου

Μαρία Σάκκαρη: Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου

Οι δυό τους έχουν μια πολύ ζεστή και υποστηρικτική σχέση.

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο SDNA και τη δημοσιογράφο Βίκυ Γεωργάτου για τις διακρίσεις της στο τένις, τους αγώνες της αλλά και τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Πρόσφατα μπήκε στην ομάδα σας και ο Μίκαελ Τίλστρομ. Τι περιμένεις από εκείνον;

«Ήταν λίγο μαζί μας και στο US Open, αλλά και στην προετοιμασία για δύο εβδομάδες. Είναι πολύ έμπειρος, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και έχει δουλέψει με εξαιρετικούς παίκτες. Οι Σουηδοί έχουν γενικά πολύ καλή σχολή και το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι συμφωνεί με τον Τομ. Γιατί είναι ένα ρίσκο όταν έρχεται κάποιος να ενισχύσει την ομάδα. Μας έχει βοηθήσει και τους δύο πάρα πολύ.

Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το να ακούς μια άλλη φωνή, γιατί με τον Τομ είμαστε πολλά χρόνια μαζί και υπάρχει ο κίνδυνος να φθαρεί η σχέση μας. Αυτή η επαγγελματική σχέση είναι όπως μια προσωπική, τα χρόνια μπορεί να τη φθείρουν. Ειδικά αν είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον. Τον Τομ τον βλέπω πιο πολύ και από ό,τι τον Κωνσταντίνο! Συμφωνήσαμε αμέσως και οι δύο ότι θα μας κάνει καλό».

Ανέφερες προηγουμένως τον Κωνσταντίνο. Τα αρνητικά σχόλια που ακούς για τη σχέση σας σε πειράζουν;

«Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024