Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Πεγκούλα 1-2: Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Μαρία

Σάκκαρη – Πεγκούλα 1-2: Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Τζέσικα Πεγκούλα, με την Αμερικανίδα να επικρατεί με 2-1 σετ και να παίρνει την πρόκριση για το Qatar Open.

Εκτός Qatar Open έμεινε η Μαρία Σάκκαρη η οποία ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) από την Τζέσικα Πεγκούλα και έτσι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στην Ντόχα.

Η Αμερικανίδα έβαλε δύσκολα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία δεν έπιασε τα συνηθισμένα της στάνταρ απόδοσης και έχασε αρκετά εύκολα το πρώτο σετ. Στη συνέχεια μπόρεσε να ισοφαρίσει, όμως και πάλι, στο τελευταίο σετ η Μαρία έδειχνε να μην μπορεί και έτσι υπέστη τον αποκλεισμό.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με την Πεγκούλα να είναι σαφώς καλύτερη και δείχνει μεγαλύτερη σιγουριά στα χτυπήματά της. Κάτι που της έδωσε το πάνω χέρι φτάνοντας στο μπρέικ και κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια. Η Σάκκαρη έδειχνε εκτός ρυθμού και έτσι η Αμερικανίδα έφτασε στο 6-2 για το 1-0.

Τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά στο δεύτερο σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε καλύτερο πρόσωπο και το παιχνίδι έγινε πιο αμφίρροπο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κριθεί στις λεπτομέρειες και το μπρέικ που κατάφερε να κάνει η Μαρία στο φινάλε για το 6-4 και την ισοφάριση σε 1-1.

Ωστόσο, στο τρίτο σετ η Πεγκούλα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Αρχικά ήρθε το μπρέικ στο πρώτο γκέιμ, με τη Σάκκαρη όμως να απαντά. Η Αμερικανίδα έκανε ξανά μπρέικ και έπειτα κράτησε το σερβίς της. Κάπου εκεί η Μαρία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και έτσι το 6-1 ήρθε φυσιολογικά, για γίνει το τελικό 2-1.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024