Qatargate: Προφυλακίστηκε ο ευρωβουλευτής Αντρέα Κοτσολίνο
Σύμφωνα με τους Βέλγους εισαγγελείς ο Κοτσολίνο, μαζί με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Αντόνιο Παντσέρι, φαίνεται να έλαβε απευθείας χρήματα από τον πρέσβη του Μαρόκου στην Πολωνία
Ο Ιταλός κεντροαριστερός ευρωβουλευτής Αντρέα Κοτσολίνο μεταφέρθηκε απόψε στις φυλακές της Νάπολης, Ποτζιορεάλε μετά τη σύλληψή του για εμπλοκή στην υπόθεση του Qatargate.
Όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, οι Bέλγοι εισαγγελείς υπογραμμίζουν στο ένταλμα σύλληψής του ότι «από τα αποδεικτικά στοιχεία που συνέλεξαν οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας τους, ο Κοτσολίνο, μαζί με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Αντόνιο Παντσέρι, φαίνεται να έλαβε απευθείας χρήματα από τον κύριο Ατμούν, τον πρέσβη του Μαρόκου στην Πολωνία».
Παράλληλα, αναφέρεται ότι «ο Κοτσολίνο είχε απευθείας επαφές με τον Ατμούν και την 1η Ιουνίου του 2022, κατά την διάρκεια συνάντησης μαζί του στην Βαρσοβία, έλαβε μια διάκριση, μια γραβάτα και φέρεται να συζήτησε την γραμμή που έπρεπε να ακολουθήσει στην μεικτή επιτροπή ΕΕ- Mαρόκου στο Ευρωκοινοβούλιο».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Β. Σπανάκης: Πρώτη γραμμή οι Δήμοι για την πρόληψη πυρκαγιών–Ζητούμενο της ΚΕΔΕ η ουσιαστική ενίσχυση τους
- Ανεβαίνουν οι τιμές του πετρελαίου στη σκιά του πολέμου στο Ιράν
- Ουσιαστική πρόληψη του HPV έρχεται με ενεργή συμμετοχή στον εμβολιασμό
- Συνταγή: Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια
- Νέο ισραηλινό σφυροκόπημα στη Βηρυτό – Το Ιράν έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν
- Αίθριος ο καιρός την Τρίτη με νέα άνοδο της θερμοκρασίας
- Αλάτι και κατάθλιψη: Μια περίεργη σχέση
- «Αυτός δεν είναι πόλεμος χωρίς τέλος» λέει ο Νετανιάχου για την επίθεση ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442