Ναρκωτικά: Κύκλωμα συνοδών πολυτελείας αποκάλυψε τις Βραζιλιάνες με τα 13 κιλά κοκαΐνης
Στις αποσκευές των δύο γυναικών από τη Βραζιλία βρέθηκαν 13,6 κιλά κοκαΐνης ενώ εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
Οι έρευνες της ΕΛΑΣ μετά από πληροφορίες για γυναίκες από τη Βραζιλία που έρχονται στην Ελλάδα για να εργαστούν ως συνοδοί πολυτελείας φαίνεται ότι αποδείχθηκαν μοιραίες για τις δύο 24χρονες Βραζιλιάνες που εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να έχουν στις αποσκευές τους 13 κιλά κοκαϊνης.
Σύμφωνα με τον Ant1, oι αστυνομικοί του «Ελ. Βενιζέλος» που είχαν την ενημέρωση για τη δράση του κυκλώματος ναρκεμπόρων που φέρνει γυναίκες από τη Βραζιλία προκειμένου να βγάλουν χρήματα ως συνοδοί πολυτελείας, εντόπισαν τις δύο νεαρές από τη Βραζιλία το βράδυ της Πέμπτης (26/1).
Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., οι δύο 24χρονες που έφτασαν στην Αθήνα με πτήση από τη Βραζιλία μέσω Ζυρίχης είχαν κρύψει τα ναρκωτικά σε διπλό πάτο. Συνολικά στις αποσκευές των δύο γυναικών από τη Βραζιλία βρέθηκαν 13,6 κιλά κοκαΐνης ενώ εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
Οι δύο 24χρονες συνελήφθησαν την Πέμπτη (26/1) το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Τη σύλληψη έκαναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, από χώρες της Ν. Αμερικής με την εκτίμηση που υπάρχει να είναι ότι οι δύο γυναίκες από τη Βραζιλία να σχεδίαζαν να δώσουν τα ναρκωτικά σε συνεργάτη τους προκειμένου αυτός στη συνέχεια να πουλήσει την κοκαΐνη.
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442