Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φόνοι Άινταχο: «Αισθάνομαι προδομένη» - Η δικηγόρος της εκπροσωπεί τον φονιά της κόρης της

Φόνοι Άινταχο: «Αισθάνομαι προδομένη» – Η δικηγόρος της εκπροσωπεί τον φονιά της κόρης της

Συντετριμμένη η μητέρα της 20χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο Άινταχο. Η δικηγόρος της θα εκπροσωπήσει τον Bryan Kohberger.

Ενώ ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί τον χαμό της κόρης της Xana Kernodle, η μητέρα της Cara Northington ανακάλυψε πως η δικηγόρος της εκπροσωπεί τον μακελάρη του Άινταχο, Bryan Kohberger.

Ανακάλυψε τα νέα από τα social media. Αποκάλυψε ότι την εγκατέλειψε η δικηγόρος της Ann Taylor και εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 20χρονης κόρης της.

Ήταν στα μέσα Νοεμβρίου που το τετραπλό φονικό στο Άινταχο συγκλόνισε τον κόσμο. Στις 30 Δεκεμβρίου οι αρχές συνέλαβαν τον διδακτορικό φοιτητή εγκληματολογίας Bryan Kohberger. Βρισκόταν σε απόσταση οκτώ μιλίων από το διαμέρισμα που μοιράζονταν οι τέσσερις φοιτητές.

Μέχρι πρότινος η δικηγόρος Ann Taylor εκπροσωπούσε την Cara Northington στις υποθέσεις της. Ήταν στις 5 Ιανουαρίου, την ημέρα που ο Bryan Kohberger εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή στο Άινταχο, που η Ann Taylor την άφησε επίσημα ως πελάτισσα.

Δεν την ενημέρωσε ποτέ, ωστόσο, πως θα αναλάβει την υπεράσπιση του ανθρώπου που ευθύνεται για τον τραγικό χαμό της 20χρονης κόρης της. Η Taylor είχε αναλάβει όλες τις υποθέσεις της. Την είχε εξουσιοδοτήσει, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού. Δεν γνωρίζει πλέον ποιος ελέγχει τις νομικές της υποθέσεις. «Δεν καταλαβαίνω πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό».

«Την εμπιστευόμουν»

«Είμαι συντετριμμένη. Επειδή την εμπιστεύτηκα. Προσποιήθηκε ότι ήθελε να με βοηθήσει. Και μαθαίνω ότι τον εκπροσωπεί. Δεν μπορώ καν να μεταφέρω πόσο προδομένη αισθάνομαι», σημείωσε μιλώντας στο News Nation.

Αισθάνεται οργή που ενώ οι αστυνομικοί μπορεί να είχαν αναγνωρίσει ως ύποπτο τον 28χρονο Bryan Kohberger, δεν τους είχαν ενημερώσει. Κυρίως επειδή επέτρεψαν έτσι στην άλλη της κόρη, την Jazzmin Kernodle, να συνεχίζει τις σπουδές της στο Washington State University όπου φοιτούσε και ο 28χρονος.

Έμαθε ότι η δικηγόρος της θα εκπροσωπούσε τον δολοφόνο της κόρης της από έναν φίλο της. Το είχε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο εισαγγελέας της κομητείας Palm Beach, Dave Aronberg, δήλωσε ότι η κατάσταση της Cara Northington είναι σπαρακτική. Ορισμένοι υπέθεσαν ότι ο διορισμός της Taylor έγινε από ανάγκη. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν οι εισαγγελείς θα ζητήσουν τη θανατική ποινή στην υπόθεση του 28χρονου.

Ο δικηγόρος Mark Geragos επισημαίνει πως η Taylor θα έχει προβλήματα σε περίπτωση που κληθεί να εξετάσει τη μητέρα της 20χρονης. Αυτό θα μπορούσε ακόμα και να προσφέρει άφθονους λόγους για έφεση στον 28χρονο σε περίπτωση που καταδικαστεί.

Σε ό,τι αφορά τον 28χρονο, η Cara Northington δήλωσε πως δεν είχε ακούσει ποτέ καμία αναφορά για τον Bryan Kohberger πριν από τη σύλληψή του.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είχε κάποια σύνδεση μαζί του. Είναι αρκετά μεγαλύτερος από εκείνη ή οποιονδήποτε φίλο της. Δεν ξέρω αν τον γνώριζαν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η μόνη πιθανότητα, όπως ανέφερε, να τον είχε συναντήσει στη vegan πιτσαρία που εργαζόταν η Xana Kernodle. Φέρεται να είχε φάει εκεί ο μακελάρης του Άινταχο.

Και ενώ η μητέρα της μετά το μακελειό ήταν ενεργή σε ομάδες του facebook που ήταν αφιερωμένες στην προσπάθεια να βρεθεί ο δολοφόνος, τώρα γνωρίζει πως είχε γίνει μέλος και ο Bryan Kohberger.

«Αυτό ήταν σοκαριστικό. Απολύτως σοκαριστικό. Δεν είχα ιδέα ότι έμπαινε στις ομάδες. Ήταν ανατριχιαστική η ανακάλυψη. Κάποιος που το κάνει αυτό είναι πολύ άρρωστος. Είναι ένα παιχνίδι για αυτόν. Αυτό αισθάνομαι. Είναι ένα παιχνίδι που παίζει. Με αρρωσταίνει».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024