Τραγωδία στις ΗΠΑ , όταν τέσσερα σκυλιά δύο ράτσας ροτβάιλερ και δύο ημίαιμα κατασπάραξαν ένα 7χρονο αγόρι στο Αϊντάχο. Η μητέρα του επέζησε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Φορτ Χολμ όταν τα τέσσερα σκυλιά επιτέθηκαν στο μικρό αγόρι που είχε βγει στον δρόμο έξω από το τροχόσπιτο όπου έμενε, για να παίξει.
Τα σκυλιά ανήκαν στους ανθρώπους, στο τροχόσπιτο της οποίας διέμενε η οικογένεια Ισλας. Ο Κελάν βγήκε για μία στιγμή στον δρόμο όταν, ύστερα από λίγα λεπτά, η μητέρα βρήκε το παιδί της ξαπλωμένο μπρούμυτα στο έδαφος με το σώμα του να γίνεται βρώση στα δόντια των αιμοβόρων σκύλων.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, εκείνη έτρεξε στο σημείο, μπήκε στη μέση και ξάπλωσε πάνω στον γιο της, προκειμένου να δεχθεί αυτή τις δαγκωματιές των ζώων προστατεύοντας τον 7χρονο… Αλλά δεν τα κατάφερε.
Αμέσως ο Κελάν και η Έμιλι Ισλας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο «Portneuf» με το αγοράκι να διαπιστώνεται νεκρό.
Η μητέρα υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική παρέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Οι τοπικές αρχές έκαναν ευθανασία στα σκυλιά εφαρμόζοντας τον ισχύοντα νόμο για τον έλεγχο των ζώων της περιοχής.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας