Μίλαν, καθώς επιβλήθηκε 4-0 των ροσονέρι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie Aμι.
Oι Λατσιάλοι ήταν απολαυστικοί από την αρχή έως το τέλος του ματς, σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Έτσι έφτασαν τους 37 βαθμούς όντας πλέον στην τρίτη θέση και το -1 από τους «ροσονέρι» που παραμένουν στη δεύτερη θέση με 38 και στο -12 από την πρωτοπόρο Νάπολι.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λάτσιο, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ζακάνι σημείωσε το δεύτερο τέρμα των πρωτευουσιάνων (είχε δώσει και την ασίστ στο 1-0) για να γράψει το 2-0 στο 38′, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι κρατούσαν και άλλα δύο τέρματα. Αρχικά ο Λουίς Αλμπέρτο στο 67′ έκανε το 3-0, για να έρθει ο Φελίπε Άντερσον στο 75′ και να διαμορφώσει το τελικό 4-0 και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.
Με εξαίρεση τον Κώστα Σλούκα (19π., 7ασ.) οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε κακή μέρα στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα η Αρμάνι να επικρατήσει με 96-89 για την 15η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς... θρίλερ του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (3-3), τονίζοντας ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.