Πήγε ως πελάτης σε σούπερ μάρκετ της δυτικής Θεσσαλονίκης και έκλεψε ένα μπουκάλι ουίσκι, όμως η κάμερα τον κατέγραψε εν δράσει… Η άνεση του νεαρού κλέφτη, παρόλα αυτά εντυπωσιάζει.
Στην συνέχεια, βγήκε έξω από το κατάστημα, άρχισε να “κόβει” βόλτες, και όταν είδε τον ιδιοκτήτη να μπαίνει στην αποθήκη, ο νεαρός ξαναμπήκε στο κατάστημα.
Βούτηξε ένα μπουκάλι ουίσκι και χαιρέτισε τον ιδιοκτήτη
Ο νεαρός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προσπάθησε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και όταν δεν μπόρεσε, άρπαξε ένα μπουκάλι ουίσκι, το οποίο έκρυψε μέσα στο σακίδιό του. Οταν έγινε αντιληπτός από τον υπάλληλο, ο οποίος τον ρώτησε γιατί ξαναγύρισε, του απάντησε ψυχραιμότατα ότι κάτι έψαχνε, τον χαιρετάει και φεύγει σαν κύριος.
Τον κατέγραψε όμως η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας