Η Βικτόρια Μπέκαμ φημίζεται για τις έντονες προπονήσεις της, από την άρση βαρών μέχρι τον χορό. Επιπλέον, είναι γνωστή για το γεγονός ότι αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών έχει έναν παράδοξο τρόπο να διατηρεί την επίπεδη κοιλιά της, ο οποίος δεν σχετίζεται με την άσκηση.
Πιο συγκεκριμένα η Βικτόρια αποκαλύπτει ότι έκοψε τα φρούτα, καθώς της προκαλούσαν φούσκωμα.
«Μου προκαλούν τρομερό φούσκωμα»
«Λατρεύω τα φρούτα, αλλά δεν τρώω πολλά, καθώς μου προκαλούν τρομερό φούσκωμα. Τρώω αρκετά φρέσκα ψάρια και λαχανικά και σαλάτες, καθώς και σπόρους και ξηρούς καρπούς. Είμαι πειθαρχημένη σε ό,τι αφορά το φαγητό και έτσι αξιοποιώ στο έπακρο τις δυνατότητες του σωματός μου. Η ένοχη απόλαυσή μου είναι το κόκκινο κρασί, ενώ λατρεύω εξίσου την τεκίλα, και τους υδατάνθρακες. Αγαπώ επίσης το αβοκάντο και τα καλά λιπαρά» αποκαλύπτει η 48χρονη.
Η Μπέκαμ συνεχίζει επισημαίνοντας πως ακόμα και όταν ενδίδει σε τροφές που της προκαλούν φούσκωμα, έχει μια μοναδική μέθοδο να αποσυμφορείται άμεσα από το αίσθημα δυσφορίας.
Γεμίζει την μπανιέρα νερό και ρίχνει μέσα άλατα.
Το φούσκωμα προκαλείται συχνά από την κατακράτηση υγρών από το αλάτι και τους υδατάνθρακες στο σώμα μας. Το μαγνήσιο, το οποίο συνήθως περιλαμβάνεται στα άλατα, βοηθά στην απαλλαγή του σώματος μας από την κατακράτηση υγρών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας