Με μία μεγάλη έκπληξη παρατάσσεται η ΑΕΚ κόντρα στη Βαγιεκάνο στο αποψινό (9/4, 19:45) πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Conference League. Ο Μάρκο Νίκολιτς άφησε στον πάγκο τον Μαρίν, με τον Μάνταλο να ξεκινά δίπλα στον Πινέδα.
Παραμένει στο αρχικό σχήμα ο Περέιρα ενώ ο Πήλιος επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Πενράις.
Ο Στρακόσα θα είναι κάτω από τα δοκάρια για την Ένωση με τετράδα στην άμυνα τους Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πήλιο. Στον άξονα θα είναι ο Πινέδα με τον Μάνταλο, ο Κοϊτά δεξιά, ο Περέιρα αριστερά και ο Βάργκα με τον Γιόβιτς στην επίθεση.
Οι συνθέσεις:
Συνοπτικά η εντεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος, Πινέδα, Μάνταλος, Κοϊτά, Περέιρα, Βάργκα, Γιόβιτς.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών