Άρτα: Απίστευτη απάτη σε Μονή – Ήθελαν να κάνουν δωρεά 5.000 ευρώ και έκλεψαν… 7.840
Για την υπόθεση απάτης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν «ιερόσυλοι» απατεώνες, οι οποίοι προσφέρθηκαν να κάνουν δωρεά 5.000 ευρώ σε Μονή στην Άρτα και τελικά έκλεψαν 7.840.
Η υπόθεση της απάτης με τους «ιερόσυλους», εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, όπως ανέφερε το ipeirotika.gr. Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στα τέλη Αυγούστου (25.08.2022). Όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκ των κατηγορουμένων επικοινώνησε τηλεφωνικά με υπεύθυνη Μονής στην Άρτα και της είπε ότι θέλει να δωρίσει 5.000 ευρώ στο μοναστήρι. Ο κατηγορούμενος κατόρθωσε να αποσπάσει όμως, τους ηλεκτρονικούς τραπεζικούς κωδικούς της μονής μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που έστειλε στην υπεύθυνη του μοναστηριού.
Το ηλεκτρονικό μήνυμα που της έστειλε περιείχε link, που την οδηγούσε σε ψεύτικη ιστοσελίδα τράπεζας. Η υπεύθυνη έβαλε τους ηλεκτρονικούς τραπεζικούς κωδικούς της και αυτοί πέρασαν στα χέρια των απατεώνων. Οι κατηγορούμενοι φέρονται να χρησιμοποίησαν τους κωδικούς και να πήραν 7.840 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της μονής.
Η αστυνομία Άρτας ερεύνησε την υπόθεση μετά από την καταγγελία που έκανε η υπεύθυνη της μονής και τελικά εντόπισε και ταυτοποίησε τους 3 δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
- Ο Μπράιαν Κοξ εξηγεί γιατί ζει χωριστά από τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442