Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη μίνι προετοιμασία του στο πλαίσιο της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Οι Πράσινοι προπονήθηκαν για τελευταία φορά σε χαλαρούς ρυθμούς πριν την αναχώρησή τους (28/11- 8/12) για την Κύπρο όπου θα δώσουν σειρά φιλικών αναμετρήσεων.
Την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για τη μίνι προετοιμασία στην Κύπρο (28/11-8/12) έκαναν το πρωί του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παλάσιος.
Την τελευταία μέρα της άδειας τους είχαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ. Την Κυριακή οι Πράσινοι έχουν ρεπό.
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πετύχαινε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει σε ελληνικό γήπεδο και σχεδόν 15 χρόνια μετά, οι Νέοι της Μπενφίκα το... αντέγραψαν σχεδόν στο 100%!
Το θέμα του μισθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν παραμένει στην επικαιρότητα, με έγγραφο που διέρρευσε να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Σερβία.