Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας ανακήρυξε αργία την επόμενη της νίκης κόντρα στην Αργεντινή (vid)
Η Σαουδική Αραβία πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την επική νίκη επί της Αργεντινής, με τον βασιλιά της χώρας να κηρύττει αργία την αυριανή (23/11) μέρα!
«Μπαμ» με το καλημέρα στο Μουντιάλ καθώς οι απίστευτοι Σαουδάραβες σκόρπισαν την Αργεντινή, της οποίας και επικράτησαν με σκορ 2-1 στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Τα… πάρτι και οι πανηγυρισμοί δεν φαίνεται πως θα τελειώσουν σύντομα. Και αυτό γιατί ο βασιλιάς της χώρας, Σαλμάν, ανακήρυξε επίσημα την αυριανή ημέρα (23/11) αργία προκειμένου οι πολίτες να ευχαριστηθούν με την ψυχή τους το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών