«Λαβωμένος» θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός την Βίρτους Μπολόνια.
Οι πράσινοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Μάριους Γκρίγκονις, καθώς ο παίκτης δεν έχει ξεπεράσει την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Φενέρ. Παράλληλα αμφίβολος για τον επερχόμενο αγώνα είναι και ο Παναγιωτής Καλαϊτζάκης λόγω ενοχλήσεων στην μέση.
Ο Έλληνας παίκτης δεν προπονήθηκε την Τρίτη και η συμμετοχή του θα κριθεί την Τετάρτη, την ημέρα του αγώνα.
Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν και από το απέναντι στρατόπεδο. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ιταλική ομάδα θα έρθει στο ΟΑΚΑ χωρίς τους τραυματίες Σέμι Οτζελέγε και Τόκο Σενγκέλια.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.