Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε πριν από λίγο ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας κατά της 45χρονης οικιακής βοηθού η οποία χθες το πρωί έπνιξε μία 75χρονη στο σπίτι της ηλικιωμένης στις Καλυθιές και ομολόγησε τις δολοφονίες άλλων τριών ηλικιωμένων γυναικών.
Η 45χρονη, όπως αναφέρει η Δημοκρατική, ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.