Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε σε αυλή σπιτιού στη Βάρη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ΕΡΤ, συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ στη 01:10 σήμερα τα ξημερώματα, όταν προκλήθηκε έκρηξη μικρής ισχύος σε αυλή σπιτιού επί της οδού Ικάρων στην Βάρη.
Στελέχη της ασφάλειας που μετέβησαν στο σπίτι εντόπισαν υπολείμματα από εύφλεκτο υγρό και κροτίδας που προκάλεσαν την έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν ζημιές.
Οι αρχές διερευνούν τυχόν ανοιχτές υποθέσεις που ενδέχεται να είχε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ή κάποιο μέλος της οικογένειας και κάποιος θέλησε με αυτό τον τρόπο να του στείλει κάποιο «μήνυμα». Πληροφορίες θέλουν, δε, να πρόκειται για γνωστό εφοπλιστή.
Οι αστυνομικοί θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ έχουν στείλει τους μηχανισμούς για DNA και αποτυπώματα στα εγκληματικά εργαστήρια.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας