Τότε Κατερίνα Καινούργιου και Έλενα Πολυκάρπου ξεκίνησαν έναν διάλογο για όσα βλέπουν στις εξόδους τους και η παρουσιάστρια κάλεσε το πάνελ της εκπομπής της να την ενημερώσει σε περίπτωση που μάθει κάτι για εκείνη.
Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο για να γίνει η ίδια κουίζ.
«Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω», είπε χαρακτηριστικά.
«Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω», απάντησε με χιούμορ η Έλενα Πολυκάρπου και η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».