Δωδεκάτη και εμβόλιμη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με το πρώτο… πιάτο να «σερβίρεται» στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία (20:00), αναζητώντας την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αναμετρήσεις.
Η ομάδα του Αλαν Πάρντιου δεν γεύτηκε τη χαρά του τριπόντου κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Ατρόμητο, με την τελευταία του νίκη να καταγράφεται στις 15 του Οκτώβρη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, μετρώντας μέχρι στιγμής 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Ο κόουτς του Άρη δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Οντουμπάτζο και Ντουκουρέ, ενώ ο Μπράμπετς ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις συμπεριλήφθηκε τελευταία στιγμή στην αποστολή.
Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι, ψάχνουν μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 πόντους η ομάδα της Φθιώτιδας, που προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο.
Η αποστολή της Λαμίας:Σαράνοφ, Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Μποάκι
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.