Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το απόλυτο μυστικό για να κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας – «Καυτή» influencer αποκαλύπτει

Το απόλυτο μυστικό για να κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας – «Καυτή» influencer αποκαλύπτει

Όλη η αλήθεια...

Το μυστικό που εγγυάται το καλύτερο σεξ της ζωής σας, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε η instagrammer, η οποία ασχολείται με θέματα του σεξ, Jana Hocking .

«Το παρατήρησα για πρώτη φορά όταν άρχισα να λέω ‘πες μου ένα σκοτεινό μυστικό’ στους followers μου στο Instagram, κάθε Δευτέρα βράδυ για να λυτρωθώ από τη βαρεμάρα που νιώθω για την έναρξη της εβδομάδας» λέει η Hocking.

«Αρχικά, οι ακόλουθοί μου ήταν λίγο ντροπαλοί στο να εξιστορούν τα μυστικά τους, οπότε βρήκα μια εφαρμογή που εγγυάται απόλυτη ανωνυμία σε οποιονδήποτε μπορεί να δημοσιεύσει τις σεξουαλικές εξομολογήσεις του. Τότε ήταν που άρχισαν να έρχονται τα αληθινά μυστικά και πολλά από αυτά είχαν ένα θέμα. Βλέπετε, φαίνεται ότι πολλοί από τους followers μου έχουν σχέσεις, ή τουλάχιστον είχαν σχέσεις, και όλοι είπαν το ίδιο πράγμα: ‘Είναι το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ!’».

«Όταν εμβάθυνα στις ιστορίες τους περισσότερο, συνειδητοποίησα ότι το μοναδικό πράγμα που το έκανε το σεξ καλύτερο ήταν το κρυφό, γνωρίζοντας ότι έκαναν κάτι παράνομο, ο κίνδυνος να πιαστούν και το πάθος που έδιναν για να τα καταφέρουν, το έκαναν καλύτερο» αναφέρει.

Μια ιστορία από τα παλιά…

«Με έκανε να θυμηθώ μια φορά, πριν από πολλά χρόνια, που ενέδωσα σε μια περιπέτεια και συνειδητοποίησα ότι είχαν δίκιο. Όταν μπαίνει η καθημερινότητά στη σχέση σας, μπορεί να γίνει λίγο μονότονο. Ξέρεις ότι τις Τρίτες θα φτιάχνεις τάκος και θα βλέπεις το Survivor, τις Παρασκευές είναι πίτσα και βραδιά ταινίας. Έχετε δει τον σύντροφό σας να κλάνει, να ροχαλίζει και να αφήνει τα γένια του στο νεροχύτη. Η ζωή είναι ωραία, αλλά λείπει αυτή η ‘σπίθα’» υπογραμμίζει και συμπληρώνει:

«Τότε κάποιος στη δουλειά, στο μπάρμπεκιου ενός φίλου ή στο γυμναστήριο αρχίζει να σε φλερτάρει και θυμάσαι πόσο διασκεδαστικό ήταν να αποκτάς ‘πεταλούδες’. Να νιώθεις ποθητός. Να ανυπομονείς να δεις κάποιον ξανά, και είναι σαν να χτίζεται μια μικρή φωτιά μέσα σου. Αρχίζεις να λαχταράς όλο και περισσότερο να τον δεις. Πριν το καταλάβετε, έχετε πιει πάρα πολλά ποτά… Έχεις λίγη περισσότερη γενναιότητα με την βοήθεια της τεκίλα και ξαφνικά έχεις ενδώσει στις επιθυμίες σου…»

«Ξυπνάτε την επόμενη μέρα με απόλυτο τρόμο στο στομάχι σας, αλλά μετά από λίγες ώρες, νιώθετε ένα περίεργο συναίσθημα ενθουσιασμού. Η ζωή έγινε λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Προτού το καταλάβετε, συναντιέστε σε πάρκινγκ για να κάνετε σεξ, αποθηκεύοντας ο ένας τα ονόματα του άλλου στο τηλέφωνό σας με διαφορετικά ψευδώνυμα. Ξαφνικά ο ‘Τζος’ γίνεται ‘Λούσι’, έτσι ο σύντροφός σας δεν θα υποψιαστεί ποτέ τίποτα. ‘Ποιος σου στέλνει μήνυμα;’ ‘Ω, η Λούσι είναι από τη δουλειά’. Είναι δύσκολο να το παραδεχτείς, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε ότι σου επιτρέπουν να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου, γιατί δεν είναι μόνο το σεξ, είναι και τα πάντα γύρω από αυτό. Ο σχεδιασμός, η μυστικότητα, η παρανομία όλων αυτών» λέει.

Αξίζει;

Σίγουρα, μπορεί να είναι το καλύτερο σεξ που είχατε ποτέ στη ζωή σας, αλλά μαζί του έρχεται ο μεγαλύτερος πόνος που θα νιώσετε ποτέ στη ζωή σας καθώς βλέπετε την καρδιά του συντρόφου σας να σπάει μπροστά σας, καθώς περνάτε μήνες, ή πιθανώς χρόνια, προσπαθώντας να κερδίσετε ξανά την εμπιστοσύνη τους, καθώς βλέπετε την οικογένειά σας να χωρίζεται.

Ξαφνικά θα λαχταράτε εκείνες τις βραδιές ταινιών της Τρίτης και της Παρασκευής του Taco με το άτομο που χαλάσατε. Επειδή από την πείρα και από τις πολυάριθμες σχέσεις που βλέπουμε να αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης καθημερινά, η αλήθεια συνήθως βγαίνει στο φως και αξίζουν οι αηδίες στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων;

Πρέπει να το σκεφτείς πραγματικά…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024