Έγκλημα στην Καλλιθέα: Τον σκότωσε με μια γροθιά και πήγε στο καφενείο – «Δεν κατάλαβα ότι τον τραυμάτισα»
Το θύμα μετά τον καυγά υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κατέληξε
Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση στην Καλλιθέα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν κατάλαβε τις συνέπειες των πράξεων του, εξού και έφυγε μετά τον καυγά.
Ο 48χρονος πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών που φέρεται να σκότωσε με μια γροθιά 76χρονο στη Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.
Μοιραία κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός δύο αντρών το πρωί της Παρασκευής (28/10) στην Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας.
Διαβάστε επίσης: Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη – Το φονικό όπλο και οι καυγάδες
Χάθηκε μια ζωή για ασήμαντο λόγο
Αιτία για τον διαπληκτισμό των δύο αντρών που είχε μοιραία κατάληξη για τον 76χρονο ερασιτέχνη ψαρά ήταν το… ψάρεμα.
Το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματός του ηλικιωμένου ακούμπησε τον 48χρονο την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα. Ο άνδρας εκνευρισμένος βγήκε από το νερό, ζήτησε τον λόγο από τον ψαρά. Οι δυο τους λογομάχησαν, με τον 48χρονο, που είναι όμως πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την δύναμη και την τεχνική του, να γρονθοκοπεί τον 76χρονο.
Ο 48χρονος έφυγε από το σημείο και ο 76χρονος πέθανε λίγα λεπτά μετά από έμφραγμα.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι Αρχές αναζήτησαν τον δράστη, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε κοντινό σημείο, σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον άνδρα.
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442