Καλλιθέα: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας – Είναι πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών, σκότωσε με γροθιές 76χρονο
Πώς έγινε το επεισόδιο που κατέληξε στον θάνατο του 76χρονου.
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας με θύμα έναν 76χρονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθέντας, 48 ετών και πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών, κολυμπούσε, ενώ ο 76χρονος ψάρευε στη Μαρίνα Δέλτα Καλλιθέας.
Οι δυο τους λογομάχησαν, με τον 48χρονο να γρονθοκοπεί τον 76χρονο ερασιτέχνη ψαρά. Ο 48χρονος έφυγε από το σημείο και ο 76χρονος πέθανε λίγα λεπτά μετά από έμφραγμα.
Συνελήφθη ο 48χρονος
Μετά από έρευνες των Αρχών, ο 48χρονος πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών εντοπίστηκε σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα και συνελήφθη. Ο 48χρονος τόνισε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας ότι δεν κατάλαβε ότι προκάλεσε τον θάνατο του 76χρονου.
Ο πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.
- Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός – «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα»
- Εύβοια: Χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στην παραλία Μουρτερή
- Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας
- Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για τους κινδύνους για την υγεία των επιζώντων των δύο σεισμών στη Βενεζουέλα
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
- «Το Ιράν σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τραμπ», υποστηρίζει το Ισραήλ
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442