Ουάσιγκτον: Την απήγαγε, τη μαχαίρωσε και την έθαψε ζωντανή
Περπάτησε για περίπου 20 με 30 λεπτά και τελικά κατάφερε να βρει βοήθεια
Μία γυναίκα στην Ουάσιγκτον κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι την έθαψε ζωντανή αφού επιχείρησε να την δολοφονήσει. Οι αρχές στην επαρχία του Thurston ανταποκρίθηκαν σε κλήση κατοίκων που ανέφεραν ότι μία 42χρονη χτυπούσε τις πόρτες ζητώντας βοήθεια.
Η 42χρονη ισχυριζόταν ότι άνδρας της επιχείρησε να την σκοτώσει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο και δεν έχει τραύματα απειλητικά για τη ζωή της, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερεύνησαν την υπόθεση.
Διαβάστε επίσης: Την κυνήγησε, την σκότωσε και την έθαψε – Τον ανακάλυψαν μετά από 26 χρόνια
Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την απήγαγε από το σπίτι, την οδήγησε σε δάσος, όπου την μαχαίρωσε και την έθαψε ζωντανή.
«Αφού την έβαλε μέσα στο χώμα, μπορούσε να ακούει τον άνδρα της να περπατά γύρω από τον τάφο, που είχε σκάψει και να πετάει χώμα πάνω της» ανέφερε η αστυνομία, σε σχετική καταγγελία.
Παρέμεινε στον τάφο για ώρες
Η γυναίκα υπολογίζει ότι παρέμεινε μέσα στον αυτοσχέδιο τάφο για ώρες και επέζησε επειδή κατάφερε να ανοίξει μία τρύπα με το κεφάλι της από όπου μπορούσε να αναπνέει.
Περίμενε να σκοτεινιάσει και κατάφερε να αποδράσει. Περπάτησε για περίπου 20 με 30 λεπτά και τελικά κατάφερε να βρει βοήθεια. «Ο άνδρας μου προσπαθεί να με σκοτώσει» φώναζε, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας που επικαλείται το NBC News.
«Ήταν δεμένη με ταινία γύρω από τον λαιμό της, στο πηγούνι της και στους αστραγάλους της. Επίσης, είχε εκτεταμένα τραύματα στα πόδια της, τα χέρια της και το κεφάλι της ενώ τα μαλλιά και τα ρούχα της ήταν γεμάτα χώμα».
Ο σύζυγός της Chae Kyong συνελήφθη ώρες αργότερα όταν ένας περαστικός εντόπισε το όχημά του.
Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επίθεση πρώτου βαθμού και ενδοοικογενειακή βία, καθώς επίσης και για απόπειρα δολοφονίας.
- Χρυσή Αυγή: «Μία ιστορική μέρα, μία μεγάλη νίκη για την κοινωνία μας» – Μάγδα Φύσσα για την απόφαση του Εφετείου
- Ένας στους πέντε Ευρωπαίους θεωρεί τις ΗΠΑ «απειλή»: Μήπως ο Τραμπ σπρώχνει την ΕΕ στην αγκαλιά της Κίνας;
- Ιωάννινα: Τρύπα σε δρόμο «κατάπιε» όχημα καθαριότητας
- Ντουμπάι: «Μόλις επιτραπεί θα επαναπατριστούν όλοι οι Έλληνες» – Ο Γιάννης Λοβέρδος για τους εγκλωβισμένους
- Το «τρομακτικό» πρόγραμμα της Νιούκαστλ: Δίνει 6 σπουδαία ματς σε 19 μέρες (pic)
- Ο χειμώνας επιστρέφει: Η κινηματογραφική μεταφορά του Game of Thrones βρίσκεται στα σκαριά
- Live: Σε εξέλιξη συνεδρίαση στη Βουλή – Τοποθέτηση Μητσοτάκη για Μέση Ανατολή και παρεμβάσεις πολιτικών αρχηγών
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Μαρτίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442