Την πρώτη της νίκη στην ιστορία της στην Basket League πανηγυρίζει η Καρδίτσα που νίκησε σε αγώνα θρίλερ με 59-57 τον Κολοσσό Ρόδου.
Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένα αδιανόητο buzzer beater από τον Μπέιτμον με τη λήξη του αγώνα. Με το χρονόμετρο να δείχνει 2,7 δευτερόλεπτα για το τέλος, ο Όσπμπορν αστόχησε επίτηδες σε βολή για να κυλήσει ο χρόνος, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν μπορούσε να το φανταστεί.
Ο Μπέιτμον πήρε το ριμπάουντ και αφού έτρεξε μερικά μέτρα με την μπάλα, σούταρε πίσω από το κέντρο για να ευστοχήσει με ταμπλό σε ένα απίθανο τρίποντο με το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Όπως είναι λογικό, στο κλειστό επικράτησε πανικός, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12