Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη κόντρα στη Λαμία

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη κόντρα στη Λαμία

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Λαμία, για την 8η αγωνιστική της Super League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπως και ο Τσέριν. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι στις επιλογές του Σέρβου τεχνικού ο νεαρός Μπιλάλ.

Διαβάστε επίσης: Οταν Μπιέλ και Μπακαμπού συνάντησαν τον ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σπόραρ, Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Τρουιγιέ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Μπιλάλ, Καμπετσής».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024