Τα όνειρα και οι ελπίδες της Ελλάδας στο εφετινό Eurobasket «έσβησαν» στα προημιτελικά. Η Εθνικήμας ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο πιο κρίσιμο σημείο της διοργάνωσης και δίκαια παίρνει το αεροπλάνο της… επιστροφής.
Η Γερμανία «εκτέλεσε» την Ελλάδα από τη γραμμή του τριπόντου και εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των «γαλανόλευκων» παικτών. Μοναδικοί διασωθέντες του ναυαγίου ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ.
Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έκανε τα πάντα, προσπάθησε μέχρι και το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την Εθνική στα ημιτελικά.
Η πρώτη… απάντηση του Γιάννη μετά τον πικρό αποκλεισμό και το τέλος του ταξιδιού ήρθε μέσω των social media. Ο Greek Freak προχώρησε σε μια ανάρτηση με νόημα, δημοσιεύοντας βίντεο με τον Θανάση και τον Κώστα να ψάλλουν μαζί τον ελληνικό εθνικό ύμνο.
Μάλιστα, στη λεζάντα έβαλε την ελληνική σημαία και μία μπλε καρδιά, κάτι που αποδεικνύει πόσο σημαντικό ήταν και για τον ίδιο το φετινό τουρνουά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη δείχνει μηδενική ανοχή στον ρατσισμό ανακοινώνοντας την αναστολή της ιδιότητας μέλους και την αφαίρεση των εισιτηρίων διαρκείας από πέντε φιλάθλους τους για γεγονότα με τη Ρεάλ.
LIVE: Γουλβς – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουλβς – Άστον Βίλα για την η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.