Η Σερβία διέλυσε με 100-70 τη Φινλανδία χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και συνεχίζει την πορεία της προς την κορυφή του τέταρτου ομίλου έχοντας το απόλυτο με 3Χ3.
Πολύ εύκολο βράδυ είχε η Σερβία κόντρα στη Φινλανδία της οποίας επιβλήθηκε άνετα με 100-70 και έκανε το 3Χ3 στον τέταρτο όμιλο του Eurobasket. Στο 1-2 έπεσαν οι Σκανδιναβοί που είναι υποψήφιοι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στους «16» της διοργάνωσης αφού οι δύο όμιλοι διασταυρώνονται στην επόμενη φάση.
Έξι παίκτες της Σερβίας τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Νέντοβιτς και Μίτσιτς να είναι οι πρώτοι σκόρερ με 14 πόντους έκαστος. 13 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ είχε ο Γιόκιτς που κυριάρχησε στις ρακέτες και… άγγιξε το triple-double. Για τους ηττημένους, ο Μάρκανεν πάλευε μόνος του και σταμάτησε στους 18 πόντους.
Ένα πρώτο ημίχρονο… φωτιά ήταν αρκετό για την Σερβία, προκειμένου να επιβάλει το ρυθμό της και να μπει πρόωρα σε τροχιά νίκης. Σουτάροντας με 72% εντός πεδιάς (23/32 σουτ) και… ορεξάτοι στο κομμάτι της δημιουργίας (19 ασίστ), οι «Πλάβι» κυριάρχησαν στο παρκέ, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο μη αναστρέψιμο +28 (62-34 στο 20΄) και μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στα 3 γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό, αλλά και στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του στο Αγρίνιο. Τι είπε για την απόδοση των Κωνσταντέλια και Ζαφείρη.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πλησιάζει τα 100 ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τη νίκη στο Περιστέρι με 2-0 επί του Ατρομήτου εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα έχουν πετύχει οι «ερυθρόλευκοι» επί των ημερών του, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του παραμένει μέσα σε όλους τους φετινούς στόχους.
LIVE: Τσάρλτον – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσάρλτον – Τσέλσι για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 5.