Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Η στιγμή της υπογραφής του Μαρσέλο (vid)

Ολυμπιακός: Η στιγμή της υπογραφής του Μαρσέλο (vid)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέβασε βίντεο στα social media από τη στιγμή που ο σπουδαίος Μαρσέλο υπογράφει στον Ολυμπιακό, έχοντας δίπλα του τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπόκλιση και αποθέωση για τον Μαρσέλο! Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ όπως αρμόζει σε έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον 34χρονο να ζει μοναδικές στιγμές στο νέο του… σπίτι.

Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν στον κόσμο τους τον Λατινοαμερικάνο αστέρα, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να κάνουν τη νύχτα-μέρα και τον Μαρσέλο να ευχαριστεί τον κόσμο για την υποδοχή του.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο: Τα πρώτα του «μαγικά» με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vid)

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής παρουσίασης του, ο Μαρσέλο υπέγραψε το συμβόλαιό του, έχοντας δίπλα του φυσικά τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Βραζιλιάνο στο αεροδρόμιο και ήταν καθόλη τη διάρκεια της παρουσίασης δίπλα στον Λατινοαμερικάνο άσο, ανέβασε στα social media το βίντεο από τη στιγμή που ο Μαρσέλο υπογράφει στον Ολυμπιακό.

«Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Είμαστε περήφανο που έχουμε τον Μαρσέλο στην οικογένεια του Ολυμπιακού», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γάλλος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024