Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής. Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τους Γιάννη Κακλέα και Λάκης Λαζόπουλος.
«Βγαίνω να απαντήσω σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν επιτρέπεται με το ταλέντο και την ευφυία που έχουν να κάνουν τέτοιες δηλώσεις. Όπως είναι ο Γιάννης Κακλέας. Δεν ήταν δήλωση αυτή, ότι “θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το βαθύ λαρύγγι στο θέατρο παρά τον Σεφερλή’. Κι εκεί του απάντησα ότι αν αισθάνεται περήφανος με αυτό, ας το κάνει» είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής για τον Γιάννη Κακλέα.
«Κι επειδή μου ζήτησε συγγνώμη μέσω τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα, σας λέω και το όνομα, είπα ότι προτιμώ τη συγγνώμη να μου τη ζητήσει δημόσια ο ίδιος, όπως έκανε και τη δήλωση» συμπλήρωσε.
Σκληρή απάντηση στον Λάκη Λαζόπουλο
Για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε: «Αν δεν ξέρει ποιος είναι ο Σεφερλής και τι κάνει 32 χρόνια, με δύο θέατρα, τα μεγαλύτερα της χώρας, δικά του, με παραστάσεις χειμώνα καλοκαίρι, με εκπομπές στην τηλεόραση, show, σειρές, ας ρωτήσει ένα μικρό παιδί τριών χρονών να του απαντήσει τι κάνει ο Σεφερλής. Τον κόσμο να γελάει, αυτό κάνει ο Σεφερλής».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας