Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σέξι ατύχημα για την Ελενα Τσαβαλιά – Φάνηκαν... όλα στον καθρέφτη

Σέξι ατύχημα για την Ελενα Τσαβαλιά – Φάνηκαν… όλα στον καθρέφτη

Η γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή προκάλεσε… ντόρο στο instagram με την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε. Τι δεν πρόσεξε και είδαν οι διαδικτυακοί της φίλοι;

Όταν όλοι κάνουν διακοπές τα καλοκαίρια η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής εργάζονται πυρετωδώς για να ανεβάσουν την επιθεώρηση της χρονιάς στο Δελφινάριο.Το ίδιο ακριβώς κάνουν και φέτος με την πανέμορφη ηθοποιό να μας χαρίζει μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες της από τα καμαρίνια του θέατρου στον Πειραιά λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.

Βέβαια συχνά-πυκνά η Έλενα βρίσκει τρόπο και ξεσκάει μερικές μέρες και κάνει μικρά ταξιδάκια τις περισσότερες φορές μόνη της ή με καλή παρέα  και συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες της αυτό που πραγματικά μας εντυπωσιάζει με το σώμα της.

Αυτή την περίοδο όμως όπως σας προαναφέραμε βρίσκεται στο θέατρο Δελφινάριο για τη νέα παράσταση με τίτλο «ΠΡΑΚΤΩΡ 00ΛΕΦΤΑ».

Η ίδια μας χαρίζει μία πραγματικά όμορφη φωτογραφία της μπροστά από τον καθρέφτη αν όμως εστιάσετε πολύ καλά στο είδωλο που δείχνει ο καθρέφτης πίσω της  θα δείτε ότι φορά ένα σιθρού φόρεμα  από το οποίο αποκαλύπτεται η επική πίσω κίνηση της

Ακόμα και στα 58 της χρόνια η Έλενα Τσαβαλιά είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες ελληνική σόουμπιζ ένα σώμα το οποίο πραγματικά ζηλεύουν ακόμα και 20αρες.

Δείτε την αγαπημένη ηθοποιό και ολόκληρη τη φωτογραφία εδώ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024