Σάντρα Μπούλοκ: Στην Επίδαυρο για γίδα βραστή και ιμάμ μπαϊλντί η Χολιγιουντιανή σταρ
Οι θαμώνες σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα της στιγμής και δεν την ενόχλησαν
Μία ακόμα διασημότητα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα, αφού μετά την Ντέμι Μουρ, αλλά και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.
Συγκεκριμένα, στην Αργολίδα βρέθηκε τη Δευτέρα η σταρ του Χόλιγουντ, Σάντρα Μπούλοκ, η οποία επισκέφθηκε την Παλαιά Επίδαυρο.
Η διάσημη ηθοποιός πήγε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Μουριά», πριν επιστρέψει στο ιδιωτικό της σκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θαμώνες της ταβέρνας έκαναν λόγο για μια παρουσία που βρέθηκε ανάμεσά τους χωρίς να έχει βεντετισμό και χωρίς σωματοφύλακες. Οι θαμώνες σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα της στιγμής και δεν την ενόχλησαν.
Έφαγε γίδα βραστή και μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Σάντρα Μπούλοκ πήρε πακέτο μια μερίδα… γίδα βραστή και μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί, πριν αποχωρήσει για το ιδιωτικό της σκάφος.
- Εσωτερικές εκκαθαρίσεις στο Ιράν;
- Η Συρία καταγγέλλει ότι η Χεζμπολά άνοιξε πυρ εναντίον της συριακής επικράτειας
- Ιράν: Τον «τερματισμό του πολέμου άμεσα» ζητά ο Ερντογάν – Απειλείται «η σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής»
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442