Η διάσημη ηθοποιός πήγε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Μουριά», πριν επιστρέψει στο ιδιωτικό της σκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θαμώνες της ταβέρνας έκαναν λόγο για μια παρουσία που βρέθηκε ανάμεσά τους χωρίς να έχει βεντετισμό και χωρίς σωματοφύλακες. Οι θαμώνες σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα της στιγμής και δεν την ενόχλησαν.
Έφαγε γίδα βραστή και μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Σάντρα Μπούλοκ πήρε πακέτο μια μερίδα… γίδα βραστή και μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί, πριν αποχωρήσει για το ιδιωτικό της σκάφος.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας