Μεγάλη δωρεά του Σαλάχ για να ξαναχτιστεί η εκκλησία που κάηκε στην Αίγυπτο
Ο διεθνής σέντερ φορ της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ έδωσε 156.000 ευρώ για να ξαναχτιστεί η εκκλησία στη Γκίζα, που καταστράφηκε πριν λίγες μέρες από πυρκαγιά
Δεν έχει κοπάσει ο θρήνος στην Αίγυπτο, για τον άδικο χαμό 41 ανθρώπων στην Βόρεια Γκίζα, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στην εκκλησία, Αμπού Σιφίν.
Η τραγωδία συγκλόνισε τον πλανήτη και οι Αιγυπτιακές Αρχές εκτιμούν πως η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε χαλασμένο air condition.
Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και η εκκλησία καταστράφηκε ολοσχερώς και ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση.
Ο διεθνής άσος των «κόκκινων» φέρεται να δώρισε το ποσό των 156.000 ευρώ προκειμένου να συνδράμει οικονομικά στην ανακατασκευή της εκκλησίας.
Mo Salah has donated $156,634 to help rebuild a church in Giza, Egypt where a fire killed 41 people on Sunday pic.twitter.com/ibpdeUETWl
Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Σαλάχ έχει πολλές φορές βοηθήσει συμπατριώτες του, κάνοντας μεγάλες δωρέες και είναι πολύ αγαπητός στην πατρίδα του και γι’ αυτό τον λόγο.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.