ΗΠΑ: Δασκάλα κακοποιούσε σεξουαλικά 13χρονο μαθητή μέσα στην τάξη – Πώς αποκαλύφθηκε
Οι δυο τους αντάλλασσαν μηνύματα μέσω του γνωστού παιχνιδιού Fortnite, ενώ το παιδί απείλησε να αυτοκτονήσει.
Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ με αρνητική πρωταγωνίστρια μία καθηγήτρια στο Τέξας και θύμα ένα 13χρονο αγόρι. Μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, η δασκάλα κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί μέσα στην τάξη για τρία ολόκληρα χρόνια.
Αναλυτικά, η 32χρονη Μάρκα Μποντίν ενδέχεται να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 40 ετών, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, όμως ακόμα η απόφαση δεν έχει εκδοθεί, γιατί ήταν έγκυος.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο πατέρας δεν είναι ο ανήλικος μαθητής, αλλά κάποιος ενήλικος άνδρας, με την 32χρονη να μένει για 60 μέρες στη φυλακή μέχρι να γεννήσει, ενώ στη συνέχεια θα περιμένει να ακούσει την τελική ετυμηγορία των δικαστών.
Πώς αποκαλύφθηκε η δράση της δασκάλας
Η Μάρκα Μποντίν δίδασκε στο Tomball Intermediate School στο Τέξας, όταν γνώρισε τον 13χρονο μαθητή της. Στην αρχή τον προσέγγισε μέσω του δημοφιλούς διαδικτυακού βιντεοπαιχνιδιού Fortnite, όπου αντάλλασσαν μηνύματα, ενώ έπειτα η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική.
Έτσι, έκαναν σεξ τόσο μέσα στην τάξη, όσο και στο αυτοκίνητο της, ενώ εκείνη όταν χώρισε, μετακόμισε στο συγκρότημα διαμερισμάτων που έμενε ο ανήλικος.
Η συγκεκριμένη κατάσταση διήρκεσε για τρία χρόνια, μέχρι που η Μποντίν πλησίασε τον διευθυντή του σχολείου και του είπε ότι δέχεται παρενόχληση από έναν μαθητή της, ο οποίος σκέφτεται να αυτοκτονήσει.
Πώς αντέδρασε ο διευθυντής
Ο διευθυντής αμέσως υποπτεύθηκε τη δασκάλα. Μάλιστα, ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας, η οποία εξέτασε εξονυχιστικά όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές της 32χρονης και ανακάλυψε τα ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε με τον μαθητή.
Η σχέση λοιπόν, έγινε γνωστή στις αρχές και πλέον η Μάρκα Μποντίν κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 40 ετών.
Δείτε σχετικό ρεπορτάζ
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)


























![O Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγκτσί ανήρτησε δολοφονίες αστυνομικών και αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα το ανέχονταν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-killed-cop-315x220.jpg)


![Ρωσία: Τρεις πλατφόρμες γεώτρησης χτυπήθηκαν από την Ουκρανία – Πόσο έχει πέσει η παραγωγή αργού της Μόσχας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/maria-lupan-hy97yy3e03A-unsplash-1-1-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442