Μπαράκ Ομπάμα: Δημοσίευσε την καλοκαιρινή μουσική λίστα του – Περιέχει Beyonce και Harry Styles
O 60χρονος πρώην Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε στους ακόλουθούς του στο Instagram την καλοκαιρινή playlist για το 2022.
«Κάθε χρόνο, ενθουσιάζομαι που μοιράζομαι την καλοκαιρινή μου playlist επειδή μαθαίνω για τόσους πολλούς νέους καλλιτέχνες από τις απαντήσεις σας – είναι ένα παράδειγμα για το πώς η μουσική μπορεί πραγματικά να μας φέρει όλους κοντά», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα, προσθέτοντας: «Να τι ακούω αυτό το καλοκαίρι. Ποια τραγούδια θα προσθέτατε εσείς;».
View this post on Instagram
Στην κορυφή όπως βλέπουμε βρίσκεται η αγαπημένη του Beyonce με το τελευταίο της single «Break My Soul». Ακολουθούν το «Vibe Out» της Tems, το «Music for a Sushi Restaurant» του Harry Styles και το «Last Last» του Burna Boy μπήκαν επίσης στη λίστα μαζί με τα «Mighty Love» των The Spinners, «Persuasive» της Doechii και το «Feelin’ Alright» του Joe Cocker.
- Διαβάστε επίσης: Μπαράκ Ομπάμα: Η υποψηφιότητα στα Emmy
Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είναι γνωστό πως είναι λάτρης ορισμένων κλασικών κομματιών, τα οποία φυσικά είχαν την τιμητική τους μέσα στη μουσική λίστα.
Συγκεκριμένα τα «Blue In Green», «Save Me» και «Let’s Go Crazy» των Miles Davis, Aretha Franklin και Prince αντίστοιχα αλλά και το «I Can’t Get Next to You» του Al Green και το «Dancing in the Dark» του Bruce Springsteen είναι άλλες δυο γνωστές επιτυχίες στη λίστα, καθώς επίσης τα «Energy» του Sampa the Great με τη συμμετοχή του Nadeem Din-Gabisi, «Saoko» της Rosalia και «Nobody Knows Me» του Lyle Lovett.
Η λίστα ολοκληρώνεται με τα «Split/Whole Time» του Lil Yachty, «Ojitos Lindos» των Bad Bunny & Bomba Estéreo, «Pull Up» του Koffee, «That’s Where I Am» της Maggie Rogers, «Wet Let» της Angelica, η συνεργασία των Drake και Rihanna το 2016, «Too Good», το «Bliss» της Amber Mark και το «I’ve Been Loving you» του Otis Redding.
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play
- Άρης Μουγκοπέτρος: Στα δικαστήρια της Τρίπολης μετά τη μήνυση της συζύγου του – «Αισθάνθηκε ότι απειλείται» λέει ο δικηγόρος της
- Havaianas – Και για ποιον λόγο, παρακαλώ, η Δεξιά μποϊκοτάρει τις αγαπημένες σαγιονάρες της Βραζιλίας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)















































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442