Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράκ Ομπάμα: Η υποψηφιότητα στα Emmy

Μπαράκ Ομπάμα: Η υποψηφιότητα στα Emmy

Ο Μπαράκ Ομπάμα προσθέτει ένα ακόμη επίτευγμα στο βιογραφικό του. Την Τρίτη, ο 44ος πρόεδρος έλαβε υποψηφιότητα για το 74ο «Primetime» Emmy Awards στην κατηγορία αφήγηση ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Our Great National Parks» στην πλατφόρμα του Netflix.

Το «Great National Parks» είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ που αποτελείται από πέντε επεισόδια που εξερευνούν μερικά από τα πιο όμορφα και προστατευόμενα πάρκα του κόσμου, καθώς και τα σπάνια είδη ζώων που κατοικούν μέσα σε αυτά.

Μεταξύ των διαφορετικών πάρκων που παρουσιάζονται στη σειρά , αυτά που ξεχωρίζουν είναι το «Monterey Bay» στην Καλιφόρνια, το Εθνικό Πάρκο «Tsavo» της Κένυας, το Εθνικό Πάρκο Gunung Leuser της Ινδονησίας και τη Χιλιανή Παταγονία στο νότιο τμήμα της χώρας.

Στην κατηγορία των αφηγητών οι υποψηφιότητες περιλαμβάνουν επίσης άλλους τέσσερις, που θα αντιμετωπίσουν τον Ομπάμα, όπως οι Kareem Abdul-Jabbar, David Attenborough και Lupita Nyong’o.

Αν και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έχει κερδίσει δύο βραβεία Grammy – το 2006 «Dreams from My Father» και το 2008 «The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream»- αυτή είναι η πρώτη υποψηφιότητα για «Primetime» Emmy στην καριέρα του.

Η παραγωγή της σειράς έγινε από την «Higher Ground», μια εταιρεία παραγωγής που διευθύνεται από τον Ομπάμα και τη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα, η οποία ήταν πίσω από το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «American Factory».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024