Σώοι έφτασαν τελικά στο καφενείο του χωριού οι τέσσερις φίλοι που αποπροσανατολίστηκαν σε ορεινή περιοχή στα Τοπόλιανα της Ευρυτανίας, το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε απότομη χαράδρα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μια όμορφη εκδρομή στη φύση, με θέα την τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών, μετατράπηκε σε περιπέτεια για μια παρέα τεσσάρων περιπατητών, που εγκλωβίστηκε σε χαράδρα στα Τοπόλιανα της Δημοτικής Ενότητας Απεραντίων του Δήμου Αγράφων, το απόγευμα του Σαββάτου.
Για καλή τους τύχη, το μέρος – αν και δύσβατο – φαίνεται να εντοπίστηκε από το στίγμα που έδωσαν στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης.
Έτσι, πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Γρανίτσας και την Π.Υ. Καρπενησίου έσπευσαν για βοήθεια, ωστόσο δε χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς βρέθηκαν από έμπειρο ορειβάτη και οδηγήθηκαν σε ασφαλές σημείο.
Στις 21:50 το βράδυ, έφτασαν συνοδεία του προέδρου του Ορειβατικού Συλλόγου των Αγράφων, Θωμά Νταβαρίνου, στο καφενείο του χωριού, καλά στην υγεία τους, παρά την περιπέτεια που πέρασαν σε μονοπάτια που δεν γνώριζαν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας