Σήμερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, ύστερα από όσα ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα.
Έγραψε συγκεκριμένα σε story του: «Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», αφήνοντας με ερωτηματικά τους ακόλουθούς του για την κατάσταση, στην οποία μπορεί να βρίσκεται την τελευταία περίοδο η προσωπική του ζωή.
Η ανάρτησή του
«Έσπασε» της σιωπή της η Τούνη
Λίγες ώρες νωρίτερα η influencer, μετά από μέρες απουσίας, έκανε την εμφάνισή της μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως δήλωσε η ίδια, τις προηγούμενες μέρες τις πέρασε στο κρεβάτι και τον καναπέ της, χωρίς να σηκώνεται ιδιαίτερα. Σήμερα όμως νιώθει αρκετά καλύτερα.
Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο έστειλε σε όλους όσοι ανησύχησαν για εκείνη ένα φιλί.
«Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί», ανέφερε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας