Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (14/06, 21:00) στο ΟΑΚΑ, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΟΚ το μεσημέρι της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Κορομηλά, Τσαρούχα και Κάρδαρη, ενώ κομισάριοι της αναμέτρησης θα είναι οι Ελευθεριάδης και Τηγάνης.
Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι, που διεξήχθη χθες το βράδυ στο ΣΕΦ, επικράτησαν με 74-61 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών. Το παιχνίδι της Τρίτης πλέον είναι πολύ σημαντικό, καθώς εάν οι Πειραιώτες κάνουν το μπρέικ θα βρεθούν στο 2-0 και μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι από την άλλη, θα ψάξουν την ισοφάριση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το απόγευμα της Πέμπτης (26/2) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Γρηγορίου.
Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027. Μέσα ο Παπανικολάου, ποιοι τέθηκαν εκτός.
LIVE: Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Γιαγκελόνια για τα νοκ-άουτ play offs του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.