Η μεγάλη ώρα έφτασε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους δυο αιωνίους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Μάλιστα, ο πρώτος τελικός του ελληνικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του Δημήτρη Ιτούδη.
Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος έχει ήδη πάρει θέση στις εξέδρες του ΣΕΦ, μαζί με τον μάνατζέρ του, Νίκο Σπανό. Ο 51χρονος κόουτς είχε παρακολουθήσει από κοντά και το game 5 των «πρασίνων» με τη Λάρισα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Αξίζει να σημειωθεί, πως Παναγιώτης Αγγελόπουλος και Δημήτρης Ιτούδης είχαν ένθερμη χειραψία, συνομιλώντας για λίγο πριν το τζάμπολ του game 1.
Θυμίζουμε, πως ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εκεί που βρισκόταν από το 2014.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πέρασε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Βόλφσμπουργκ επικρατώντας με 2-1 για την 21η αγωνιστική της Bundesliga, με τον Κουλιεράκη να σκοράρει για την ομάδα του. Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία.
Η άνοδος του Βέλγου Ερικ Λάμπρεχτς, ο οποίος σφυρίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σε ηλικία 41 ετών στην ελίτ κατηγορία καταρρίπτει το αφήγημα ότι δεν υπήρχε Έλληνας διεθνής για να ανέβει
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Βόλος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.