Χαλκιδική: Συνελήφθη ο κατάδικος που ήταν έξω με άδεια και κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης
H κοπέλα αναγνώρισε τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας
Στη σύλληψη του δράστη του βιασμού μιας 19χρονης κοπέλας στη Χαλκιδική προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.
Πρόκειται για έναν μεσήλικα άνδρα, κοντά στα 60 έτη, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Xalkidiki Politiki, ο οποίος είναι κατάδικος των φυλακών Κασσάνδρας και ήταν έξω με άδεια.
Η 19χρονη οδηγήθηκε από χθες στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις, ενώ αναγνώρισε και τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας.
Η κινητοποίηση των Aρχών ήταν άμεση από την πρώτη στιγμή. Ήταν κοντά στα ίχνη του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η σοκαριστική καταγγελία της 19χρονης
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, η 19χρονη που εργάζεται σε ξενοδοχείο, είχε πάει πριν αρχίσει η βαρδιά της για μπάνιο σε παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στο ξενοδοχείο κι ένα απομονωμένο beach bar.
Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, την εντόπισε και της επιτέθηκε άγνωστος άνδρας, ο οποίος τη βίασε.
Οι Αρχές επικοινώνησαν με την ιατροδικαστική υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της κρατήθηκαν για να εξεταστούν. Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι οι σχετικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το γεγονός.
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442