Γεμάτο εντάσεις θα είναι -και- το αποψινό (9/5) επεισόδιο του Survivor.
Μόλις μία μέρα μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη για επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια, ο Στάθης Σχίζας προβαίνει σε μια ανεπίτρεπτη ενέργεια με αποτέλεσμα να υποστεί και τις συνέπειες.
«Χτύπησε δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο. Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και θα επιφέρει ποινή», θα πει ο Γιώργος Λιανός μετά το τέλος του αγωνίσματος.
Στο μεταξύ, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας θα έρθουν ξανά σε σύγκρουση, με τον πρώτο να τον κατηγορεί πως καταστρώνει σχέδια για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει, ενώ τον προκαλεί να είναι μαζί υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.