Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο μετά την εγκατάστασή της στην Αθήνα με μικρή Ada.
H καθημερινότητα της Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει ριζικά, ωστόσο, δεν χορταίνει να περνάει χρόνο με την μικρή της, κάνοντας δραστηριότητες που αγαπούν.
Η σχεδιάστρια αυτή τη φορά επισκέφτηκε το ζωολογικό πάρκο μαζί με την κορούλα της και εκείνη ξετρελάθηκε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας