Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη συλλογή διεθνών τίτλων, με την ομάδα πόλο των γυναικών να φτάνει στην κατάκτηση της LEN Euroleague στον τελικό που διεξήχθη στο «Παπαστράτειο», παραμένοντας έτσι στον ευρωπαϊκό θρόνο για ακόμη μία χρονιά.
Τα κορίτσια του Αλεξάνταρ Τσίριτς κατέθεσαν την ψυχή τους στην πισίνα και με μια τρομερή εμφάνιση επικράτησαν της Ισπανικής Σαμπαντέλ με σκορ 11-7, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως είναι η κορυφαία ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου.
Φυσικά, μετά τη λήξη του τελικού όλοι ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, με τις αθλήτριες να έχουν την τιμητική τους και να αποθεώνονται από τον κόσμο της ομάδας που έδωσε το δυναμικό παρών και γέμισε τις κερκίδες του «Παπαστράτειου» βλέποντας τις Ερυθρόλευκες να φτάνουν στην κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.