Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γουιλ Σμιθ: Τα «βρήκε» με τον Κρις Ροκ – «Περασμένα ξεχασμένα» λένε οι δυο άνδρες

Γουιλ Σμιθ: Τα «βρήκε» με τον Κρις Ροκ – «Περασμένα ξεχασμένα» λένε οι δυο άνδρες

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γουίλ Σμιθ να τα βρίσκει με τον Κρις Ροκ και να λένε και οι δυο «περασμένα ξεχασμένα»

Το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον παρουσιαστή των 94 βραβείων Όσκαρ Κρις Ροκ, επάνω στη σκηνή σόκαρε τους πάντες. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η αμηχανία του παρουσιαστή σε συνδυασμό με τις φωνές του Σμιθ που έλεγε «μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@νο στόμα σου» έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι αυτοί οι δυο δεν θα ξαναμιλήσουν ποτέ.

Όμως τα δημοσιεύματα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες τα βρήκαν, Μίλησαν ο ένας με τον άλλον, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και πλέον λένε «περασμένα ξεχασμένα.»

Όπως αναφέρει το Page Six, ο ράπερ Diddy ανέφερε: «Ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ τα βρήκαν μεταξύ τους». Οι δυο άνδρες ήταν καλεσμένοι στο after πάρτι του Vanity Fair μετά το τέλος της τελετής και εκεί κάθισαν μαζί, συζήτησαν και πλέον όπως επιβεβαιώνει και ο ράπερ το «θέμα έληξε.»

«Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η κόντρα τους έληξε», είπε ο Diddy στο Page Six. «Είναι αδέρφια. Ότι έγινε, έγινε. Περασμένα ξεχασμένα». Πάντως μετά το χαστούκι ο Γουίλ Σμιθ φάνηκε ότι δεν είχε διάθεση να τα ξαναβρεί με τον Κρις Ροκ.

Συγνώμη από όλους εκτός από έναν

Μάλιστα όταν σηκώθηκε για να παραλάβει το αγαλματίδιο για το βραβείο του Ά ανδρικού ρόλου, ζήτησε συγνώμη από τους πάντες αλλά άφησε τον Κρις Ροκ απέξω. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους συνυποψηφίους μου. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή και δεν κλαίω επειδή κέρδισα ένα βραβείο. Δεν έχει να κάνει με το ότι κέρδισα το βραβείο αλλά με το να μπορείς να ρίξεις φως σε όλους τους ανθρώπους». Είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κρις Ροκ από την πλευρά του μετά το τέλος της τελετής και πριν από το πάρτι συνέχισε να αυτοσαρκάζεται λέγοντας στα παρασκήνια «Έφαγα χαστούκι από τον Μοχάμεντ Αλί και δεν έπαθα ούτε γρατζουνιά» (Αποκάλεσε τον Σμιθ Μοχάμεντ Αλί επειδή το 2002 ήταν υποψήφιος για την ταινία «Ali» που σκιαγραφούσε τη ζωή του μεγάλου πυγμάχου).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024