Βεζένκοφ: «Χαρούμενοι που κλειδώσαμε το πλεονέκτημα»
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη στο Αστρομπάλ και τόνισε ότι άπαντες στο μεγάλο λιμάνι είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την 4άδα και το πλεονέκτημα.
Σε πελάγη ευτυχία έπλεαν ο Σάσα Βεζένκοφ και οι συμπαίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Αστρομπάλ επί της Βιλερμπάν με 94-80, για την 32η αγωνιστική της Euroleague.
Μια «χρυσή» νίκη με την οποία οι Ερυθρόλευκοι σφράγισαν την παρουσία τους στην 4άδα και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Βεζένκοφ, που ήταν από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι είναι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλειδώσει τη πλεονέκτημα της έδρας και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι είναι περήφανοι για την πορεία της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε χαρούμενοι γιατί κλειδώσαμε το πλεονέκτημα έδρας, στόχος ήταν η οκτάδα, αλλά μπήκαμε στην τετράδα και είμαστε περήφανοι για αυτό. Δεν παίξαμε τέλεια, αλλά επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί και κρατάμε τη νίκη. Παίξαμε απαίσια στο Μονακό, δεν ακουμπήσαμε κανέναν, σήμερα τα δώσαμε όλα, παίξαμε δυνατά στην άμυνα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.