H Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε την μεγάλη αγάπη του γιου της μέσα από τα social media.
Η παρουσιάστρια του MEGA συνόδευσε τον γιο της σε μάθημα αναρρίχησης και καμάρωσε τον μικρό Αρίωνα που τα καταφέρνει μια χαρά με τα ύψη.
Η Κατερίνα Καραβάτου είχε περάσει πρόσφατα δύσκολες στιγμές με τον θάνατο της μητέρας της αλλά σιγά σιγά ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της καθημερινότητά.
Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την μεγάλη απώλεια στην καθημερινότητά της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλήφθηκαν τα παιδιά την απώλεια της γιαγιάς τους.
«Κυρίως η Αέλια αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση. Ο Αρίων δεν είναι ακόμη 6 ετών οπότε δε βιώνει κάτι ανάλογο. Η Αέλια αντιλαμβάνεται την αναγνωρισιμότητα των γονιών της από τότε που πήγε στο Δημοτικό, πριν δεν είχε αίσθηση του τι συμβαίνει. Όταν έφυγα για Χανιά καθώς εκεί έγινε η κηδεία της μητέρας μου, της είπα, “Καταλαβαίνω ότι είσαι στεναχωρημένη. Αν τυχόν θέλεις να το εκφράσεις στο σχολείο, να το κάνεις. Είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί πια”», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας