Η Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό συνεδρίασε και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 75%, από το 50% που ισχύει σήμερα.
Επίσης, η Επιτροπή εισηγείται η χωρητικότητα στα πλοία να είναι στο 100%.
Αναφορικά με τον αριθμό των self test στα σχολεία, η Επιτροπή παρέπεμψε το θέμα στη συνεδρίαση της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς σε ορισμένες περιοχές παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων.
Νέα αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων σήμερα
Να σημειώσουμε ότι σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 23.335 νέα κρούσματα και 61 θάνατοι, ενώ 360 παραμένουν διασωληνωμένοι. Τα 8.367 εντοπίζονται στην Αττική, ενώ στη Θεσσαλονίκη καταγράφονται 2.252.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.